PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

17
Setembre
2020

El pla de millora de ferms continua al barri dels Merinals

La setmana vinent s’asfaltarà el carrer de la Gran Canària i la plaça dels Merinals

El pla de millora de ferms continua al barri dels Merinals

Continuant amb el pla de millora de ferms d’un centenar de vies públiques de Sabadell, la setmana vinent, entre el dilluns 21 i el divendres 25 de setembre, s’intervindrà en dues vies públiques més. Es tracta del carrer de la Gran Canària i de la plaça dels Merinals, totes dues al barri dels Merinals, al Districte 5.

Prèviament, els veïns rebran l’avís d’aquesta operació, ja que mentre durin les obres, l’estacionament i l’accés als guals en aquests carrers es podria veure afectat.

La renovació de ferms que està duent a terme l’Ajuntament de Sabadell forma part del projecte Fem Barri, que ha de garantir uns espais públics de qualitat arreu de la ciutat. El programa complet de renovació de ferms compta amb un pressupost de 2.200.000€ i es pot consultar en aquest enllaç.

Les següents actuacions previstes al calendari de millora de ferms es duran a terme als carrers de Johann Sebastian Bach, de Beethoven, de Palestrina i de Wagner, al barri de Cifuentes, al Districte 4.

Neteja i manteniment del clavegueram

D’altra banda, l’Ajuntament també està duent a terme treballs de neteja i manteniment a la xarxa de clavegueram de la ciutat. La propera setmana, les tasques comportaran afectacions puntuals al trànsit a diferents cruïlles del barri del Centre, entre les 8 del matí i les 2 del migdia.

 

Categories Districtes, Espai públic Tags espai públic, ferms