PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

28
Agost
2020

El pla de millora de ferms continua la propera setmana als carrers del Penedès, del Moianès, del Lluçanès i de Geranis

El pla de millora de ferms continua la propera setmana als carrers del Penedès, del Moianès, del Lluçanès i de Geranis

En el marc de programa Fem Barri per garantir uns espais públics de qualitat a tota la ciutat, l’Ajuntament de Sabadell està treballant en el pla de millora de ferms d’un centenar de vies públiques. Les actuacions es van iniciar el passat mes de juliol i la propera setmana es preveu dur a terme tasques a quatre carrers del Districte 3, al nord de la ciutat. Es tracta dels carrers del Penedès, del Moianès, del Lluçanès i de Geranis.

Els treballs començaran el dilluns 31 d’agost al matí al carrer del Penedès i suposaran el tall al trànsit del carrer del Moianès entre els carrers de la Llanera i del Pallars; el tall al trànsit del carrer del Penedès entre els carrers de la Llanera i de la Selva i el tall al trànsit del carrer del Lluçanès entre els carrers del Penedès i del Gironès.

Addicionalment, el carrer del Priorat des del carrer de Boí fins al de la Llanera i el carrer del Lluçanès des del carrer del Pallars  fins al del Penedès s’habilitaran per a ús exclusiu dels veïns i veïnes. Es preveu que el dijous, 3 de setembre, s’hagi pogut enllestir l’actuació.

Pel que fa als treballs al carrer del Moianès s’iniciaran dimarts, 1 de setembre, i implicaran el tall al trànsit d’aquesta via entre els carrers de la Llanera i del Pallars.

També dimarts començarà la millora del ferm del carrer del Lluçanès. En aquest cas, els treballs comportaran el tall al trànsit d’aquest carrer entre els carrers del Penedès i del Gironès.

Així mateix, el carrer dels Pallars des del carrer del Gironès fins al del Lluçanès; el carrer dels Pallars des del carrer del Lluçanès fins al de la Selva; el carrer dels Pallars des del carrer del Lluçanès fins al del Gironès i el carrer del Canigó des del carrer del Gironès fins al del Pallars s’habilitaran per a ús exclusiu dels veïns i veïnes.

Ambdues actuacions que començaran dimarts -al carrer de Moianès i al carrer del Gironès- es preveu que s’allarguin fins divendres, 4 de setembre.

El darrer dels carrers on s’actuarà la propera setmana serà al carrer de Geranis, on les tasques suposaran el tall al trànsit entre els carrers de les Magnòlies i de les Gardènies. Es preveu iniciar-hi treballs dijous i que acabin divendres, dia 4.

Amb aquestes actuacions es finalitzarà el primer dels quatre lots en els quals es va estructurar el projecte. La previsió és donar-hi continuïtat amb el següent lot a partir del 14 de setembre.

Neteja i manteniment del clavegueram

A més, l’Ajuntament també està duent a terme aquests dies treballs de neteja i manteniment a la xarxa de clavegueram de la ciutat. Durant la propera setmana i fins el 4 de setembre, les tasques comportaran afectacions puntuals al trànsit en les diferents cruïlles dels carrers del Sol, de Ferran Casablancas i de Portugal, entre les 8 del matí i les 14 h.