PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

11
Gener
2021

El pla de millora dels ferms comportarà talls de trànsit a diferents carrers durant aquesta setmana

Es renovaran els ferms dels carrers de Feijoo, Fontanella, Can Viloca, Velázquez i Lluc

El pla de millora dels ferms comportarà talls de trànsit a diferents carrers durant aquesta setmana

Els treballs de renovació i millora dels ferms de calçades de carrers de Sabadell continuaran aquesta setmana, entre el dimarts 12 i el dissabte 16 de gener, a cinc vies públiques més. També durant aquesta setmana hi haurà tasques de neteja i inspecció de la xarxa de clavegueram.

Així mateix, l’Ajuntament recorda que aquestes previsions es poden veure modificades en funció de les previsions meteorològiques previstes pels pròxims dies.

Renovació i millora dels ferms

El pla de millora de ferms d’un centenar de carrers de Sabadell continua aquesta setmana a cinc vies públiques més. Es tracta del carrer de Feijoo, el carrer de Fontanella, el carrer de Can Viloca, el carrer de Velázquez i el carrer de Lluc. L’horari d’aquestes actuacions serà des de les 8 del matí fins a les 7 de la tarda, aproximadament.

El dimarts 12 i el dimecres 13 de gener comencen les tasques al carrer de Feijoo i al carrer de Fontanella. En el cas del carrer de Feijoo, es tallarà el trànsit de vehicles entre els carrers de Fontanella i el carrer de Salvador Seguí - el Noi del Sucre. Al carrer de Fontanella, el trànsit es veurà afectat entre el carrer de Feijoo i el passeig d’Espronceda.

El dimecres 13 i el dijous 14 de gener serà el torn de la renovació del ferm al carrer de Can Viloca. Aquesta actuació afectarà la circulació d’autobusos i vehicles al tram entre els carrers de París i de Francesc Casañas. Durant aquests dies, també al carrer de Can Viloca, es millorarà el tram entre els carrers de Concepció Arenal i la carretera de Barcelona, que comportarà el tall al trànsit de vehicles.

El dijous 14 i el divendres 15 de gener es preveu renovar el ferm de la calçada del carrer de Velázquez, que comportarà el tall al trànsit al tram entre el passeig de Rubió i Ors i el passeig dels Almogàvers.

El darrer carrer on s’actuarà la setmana vinent, des del dijous 14 fins al dissabte 16 de gener, serà al carrer de Lluc, que implicarà el tall al trànsit d’aquesta via entre la plaça de Xavier Sanahuja i el carrer del Remei.

Neteja i inspecció del clavegueram

Al llarg de la setmana vinent, de l’11 al 15 de gener, també hi haurà afectacions puntuals al trànsit a diferents cruïlles dels carrers del barri de la Plana del Pintor, en horari de 8 a 14 h, per dur a terme tasques de neteja i inspecció de la xarxa de clavegueram.

Categories Districtes, Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags carrers de Sabadell, districtes, millora dels ferms, talls de trànsit