PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

13
Juliol
2020

El Pla director de l'espai obert urbà de Sabadell guanya el Premi Diputació de Barcelona en accions innovadores en l'hàbitat urbà

El pla es va aprovar inicialment el 28 de febrer de 2019

El Pla director de l'espai obert urbà de Sabadell guanya el Premi Diputació de Barcelona en accions innovadores en l'hàbitat urbà

Un estudi realitzat pels serveis tècnics de l’Ajuntament ha estat guardonat en la 8a edició de la Mostra d'Arquitectura del Vallès, atorgat per la Diputació de Barcelona. Es tracta del Pla director de l’espai obert urbà de Sabadell, projecte redactat pels tècnics municipals Josep Torras, Tomás de Castro i Rosa Folch. D’aquest treball, el jurat destaca que el projecte afronta una realitat urbana complexa i necessitada de relligat i s'anticipa a les futures accions a realitzar en l'espai públic de la ciutat.

El Pla director de l’espai obert urbà, aprovat inicialment pel ple de febrer de 2019, posa les bases per al desenvolupament del municipi amb uns criteris de sostenibilitat renovats d’acord amb l’evolució del coneixement en els camps de l’ecologia urbana i l’urbanisme.

Els guardons de la Diputació reconeixen treballs i obres realitzats entre l'1 de gener de 2016 i el 31 de desembre de 2018 en l'àmbit territorial del Barcelonès i alguns municipis del Baix Llobregat i les comarques del Vallès Oriental i el Vallès Occidental. Més informació.