PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

13
Maig
2022

El ple debatrà l’adjudicació del contracte d’obres del Pavelló Poliesportiu de l’Oest

El ple debatrà l’adjudicació del contracte d’obres del Pavelló Poliesportiu de l’Oest

El ple extraordinari del mes de maig porta a aprovació l’adjudicació del contracte d’obres del Pavelló Poliesportiu de l’Oest. L’execució de les obres comptarà amb un pressupost de 7.978.788,70 euros que es dividirà en dos lots diferenciats: un referit a les instal·lacions de l’edifici i l’altre a les obres.

El nou pavelló poliesportiu donarà cobertura a les necessitats de les entitats esportives i incrementarà les possibilitats de practicar esport a la ciutat. L’equipament se situarà al barri dels Merinals, entre els carrers de Malta i d’Hongria. Tindrà més de 3.700 m2 i, al costat de l’edifici, es farà una pista exterior i nous espais de passeig i d’estada, a més de noves places d’aparcament.

Pel que fa a l’interior de l’equipament, la pista –que es podrà dividir transversalment en tres–  serà de parquet i s’hi podran practicar tot tipus de disciplines esportives de sala, com per exemple bàsquet, futbol sala, patinatge, gimnàstica rítmica o handbol. També hi haurà una sala polivalent, on es podran realitzar múltiples activitats dirigides com zumba, ioga o aeròbic. A l’exterior de l’edifici hi haurà una pista poliesportiva, que complementarà els espais del pavelló i ampliarà les seves possibilitats d’ús. També comptarà amb graderia i serveis com vestidors i zona de bar.

La instal·lació es construirà en una parcel·la de 5.124 m2 que forma part d’un solar més ample. Aprofitant el pendent natural del terreny, l’equipament es construirà al fons de la parcel·la i quedarà un gran espai lliure, on s’ubicarà la pista exterior, una plaça i noves places d’aparcament. A l’entorn es plantaran arbres i s’ubicaran bancs i mobiliari urbà.

Aquest nou equipament esportiu, ubicat al costat del Mercat de Merinals, l’Escola Cifuentes i el Parc de Can Gambús, ajudarà a consolidar tot l’àmbit com un dels grans centres d’activitat del barri i del districte.

Categories Districtes, Esports, Urbanisme i Habitatge Tags districte 5, Pavelló de l'Oest, ple extraordinari