PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

31
Gener
2022

El Ple debatrà la cessió gratuïta del terreny on s’ha de construir l’Institut Narcisa Freixas

El Ple debatrà la cessió gratuïta del terreny on s’ha de construir l’Institut Narcisa Freixas

El Ple del mes de febrer debatrà l’aprovació inicial de la cessió gratuïta a la Generalitat de Catalunya dels terrenys on es construirà l’Institut d’Educació Secundària Narcisa Freixas. El solar està situat al carrer de Martí de l’Humà, 46-50, i c. Calders, 2-26. El terreny que es cedirà té una superfície de 4.017,90 m2.

L’any passat l’Ajuntament va realitzar les tasques d’adequació i preparació del sòl i l’escomesa de serveis, unes feines prèvies per garantir que la Generalitat pugui construir aquí el nou centre educatiu.

La creació del nou equipament respon al compliment del Pla per l’Equitat i l’Èxit Educatiu, document que va consensuar la necessitat de dotar de més places d’ensenyament secundari públic a la zona sud de la ciutat de Sabadell.

El centre ofereix dues línies d’ESO, però en el futur serà de tres línies i ajudarà a millorar l’oferta d’ensenyaments d’educació secundària obligatòria i de batxillerat de la zona sud de la ciutat. Si s’aprova aquest tràmit, suposarà una passa més per acabar amb la situació de provisionalitat del centre, ara ubicat en mòduls prefabricats al carrer de Fra Luís de León.

Categories Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags ajuntament, espai públic, Institut Narcisa Freixa, Ple municipal, urbanisme