PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

31
Maig
2021

El Ple preveu aprovar l'inici dels estudis previs per al Connector verd entre Can Feu i el Centre

L’Ajuntament suspèn les llicències a la zona afectada per tal de garantir la renovació de la regulació urbanística

El Ple preveu aprovar l'inici dels estudis previs per al Connector verd entre Can Feu i el Centre

El Ple municipal de juny aprovarà iniciar els estudis previs per a la renovació de la regulació urbanística que permetrà la connexió verda entre el gran espai lliure a l’entorn del castell de Can Feu i el centre de la ciutat, que és una de les actuacions previstes en el pla de renaturalització de Sabadell. El procediment delimita la suspensió de llicències a la zona, que té una superfície de 41.569,75m2 i consta de quatre subàmbits: Castell de Can Feu, Estació, passatge de Clavé i carrer de Joan Plans.

L’objectiu és engegar una veritable regeneració de l’entorn, que anirà acompanyada d’una revisió de la circulació de vianants, bicicletes i vehicles, aprofitant la continuïtat de recorreguts que dona el cobriment de les vies del tren des del passeig de Can Feu fins a l’estació de Can Feu - Gràcia.

En relació amb el Castell de Can Feu, cal esmentar el projecte que l’Ajuntament de Sabadell ha presentat al Fons Europeu Next Generation per ubicar allà un nou centre formatiu en jardineria, horticultura i altres oficis mediambientals, adreçat a persones aturades o amb dificultats per accedir al mercat laboral, cosa que fa necessària la revisió del planejament vigent d’aquesta peça.

La connexió pren sentit, també, amb el projecte del Passatge dels Ferrocarrils que donarà continuïtat de pas entre el carrer de Sant Jordi i la carretera de Terrassa, preservant l’edifici de la Fàbrica Germans Camps, a la cantonera amb la carretera de Molins de Rei.

Categories Urbanisme i Habitatge Tags districte 5, urbanisme