PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

03
Octubre
2022

El Ple tractarà demà una nova aportació de l’Ajuntament a VIMUSA per construir més habitatge de lloguer social a la ciutat

El Ple tractarà demà una nova aportació de l’Ajuntament a VIMUSA per construir més habitatge de lloguer social a la ciutat

La nova aportació de l’Ajuntament a VIMUSA que es portarà demà al Ple Municipal del mes d’octubre permetrà construir més pisos de lloguer social. La sessió plenària tractarà la posada a disposició de gairebé 2,4 milions d’euros que es destinarien a l’ampliació de capital de l’empresa municipal d’habitatge per tal de finançar noves promocions.

L’Ajuntament té previst construir 528 pisos de lloguer assequible, el que significa incrementar en un 34% el parc d’habitatge públic municipal de lloguer. De les 8 promocions planificades, sis es portaran a terme a través de VIMUSA i la resta mitjançant SBD Lloguer Social. En el cas de VIMUSA, dos dels edificis – un a la ctra. de Barcelona i un al c. de Francesc Layret-- ja s’estan construint. L’ampliació de capital contribuirà a fer possibles les promocions que s’han d’iniciar. 

L’aportació de 2,4 milions que demà es porta a Ple és el darrer termini d’una aportació global de l’Ajuntament a VIMUSA que suma més d’11,5 milions d’euros, destinada a cobrir una part del cost dels habitatges. La resta es finança amb recursos aliens, als quals l’empresa municipal accedeix directament.