PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

12
Juliol
2021

El projecte de millora de l’arbrat urbà preveu la plantació de 1.164 unitats a la ciutat

L’actuació afecta una vuitantena de carrers

El projecte de millora de l’arbrat urbà preveu la plantació de 1.164 unitats a la ciutat

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’expedient de contractació de les obres de reposició i millora de l’arbrat viari de Sabadell, que implicarà entre altres accions la plantació de 1.164 arbres a l’entramat urbà. La licitació de les obres es divideix en tres lots, corresponents a diferents actuacions parcials però que en el seu conjunt afectarà una vuitantena de carrers dels set districtes de la ciutat.

El pressupost de licitació és de més d’un milió d’euros i es preveu, un cop adjudicades, que les obres puguin començar a finals d’any. L’objecte del present contracte és la realització d’actuacions de reposició i millora en l’arbrat de la ciutat de Sabadell, que inclou bàsicament la millora de carrers arbrats, la plantació d’arbrat viari en escocells que actualment es troben sense arbre, la substitució d’arbrat que presenta problemes de seguretat o salubritat per espècies d’arbres més idònies.

El projecte s’inscriu en la línia de potenciació i recuperació del “verd” com a element fonamental per a la sostenibilitat a la ciutat. Aquest és un dels eixos clau de l’actuació municipal, impregnant el conjunt d’actuacions i projectes de mandat. L’inici de licitació per a les tasques de reposició i millora d’arbrat als 7 districtes de la ciutat, destinant més d’un milió d’euros, suposa un pas endavant clau per assolir aquest objectiu.

Categories Districtes, Espai públic , Parcs i Jardins, Urbanisme i Habitatge Tags arbres, Arbres Ciutat