PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

29
Juliol
2022

El projecte de reforma de la cruïlla Gran Via – Quevedo, al pati de l’Artèxtil, fa un pas endavant

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’expedient de contractació de la fase 1 de les obres

El projecte de reforma de la cruïlla Gran Via – Quevedo, al pati de l’Artèxtil, fa un pas endavant

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’expedient de contractació de la fase 1 de les obres de reforma de la cruïlla Gran Via – Quevedo i del pati de l’antiga fàbrica Artèxtil. Aquesta primera fase comptarà amb un pressupost d’execució de 442.990,26 euros, provinents de fons europeus Next Generation.

La previsió d’inici de les obres és a finals d’aquest mateix any 2022. Aquesta primera etapa se centrarà en la reurbanització del carrer de Quevedo i el pati de l’Artèxtil, l’eixamplament de la vorera del carrer de Vidal en el tram de l’antiga fàbrica i la supressió del pas soterrat i construcció del nou pas de vianants des del carrer de Creueta. En una segona fase, es completarà la vorera del carrer de Vidal fins al carrer de Romeu.

En aquesta línia, en el pressupost de 2022 es van preveure diverses inversions pel que fa a la Gran Via, com ara els projectes vinculats al Rectangle del Coneixement per transformar i potenciar la zona com a espai de revitalització econòmica i generador d’oportunitats; també destaquen les accions per millorar l’accessibilitat entre els dos costats de la Gran Via i el condicionament de diferents espais lliures.

Categories CCVSS, Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags Artèxtil, Cruïlla Gran Via-Quevedo, Gran Via-Ripoll