PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

04
Juliol
2022

El projecte de reforma de la cruïlla Gran Via – Quevedo, al pati de l’Artèxtil, ja té el sí definitiu

El projecte de reforma de la cruïlla Gran Via – Quevedo, al pati de l’Artèxtil, ja té el sí definitiu

La Junta de Govern Local ha aprovat avui de manera definitiva el projecte d’obres de reforma de la cruïlla Gran Via – Quevedo i del pati de l’antiga fàbrica Artèxtil. El pressupost base de la licitació és de 499.164,79 euros i el termini d’execució és de 6 mesos. En aquest sentit, es preveu que l’inici de les obres sigui durant la tardor del 2022.

L'objecte d'aquest projecte consisteix en la reurbanització del carrer de Quevedo, en el tram entre el carrer de Vidal i el carrer de Covadonga, amb la creació d'una nova plaça pública i la supressió del pas soterrat.

En aquesta línia, en el pressupost de 2022 es van preveure diverses inversions pel que fa a la Gran Via, com ara els projectes vinculats al Rectangle del Coneixement per transformar i potenciar la zona com a espai de revitalització econòmica i generador d’oportunitats; també destaquen les accions per millorar l’accessibilitat entre els dos costats de la Gran Via, al condicionament de diferents espais lliures i a la renovació de diferents places de barris colindants com la plaça del Treball, la placeta de la Casa Duran o la plaça de Mossèn Geis.