PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

26
Febrer
2016

El tall de trànsit als carrers de Lacy i de Sallarès i Pla s’allargarà fins al dimecres 2 de març

Segons informa Endesa, aquest cap de setmana no s’hi podrà treballar, a causa de la previsió meteorològica

 

El tall de trànsit que des del dimecres 24 afecta dos trams del carrer de Lacy i del carrer de Sallarès i Pla s’allargarà fins al dimecres 2 de març. La feina que hi havia de fer la companyia de serveis aquest cap de setmana no es podrà dur a terme a causa de les inclemències meteorològiques que es preveuen. L’objectiu de l’obra és reparar una de les principals línies elèctriques de la xarxa de subministrament d’Endesa que proveeixen el centre de la ciutat.

 

El tall afecta les 24 hores del dia el carrer de Lacy (entre el carrer de Narcís Giralt i el carrer de Turull) i el carrer de Sallarès i Pla (entre el carrer del Jardí i el carrer de Riego). Durant les hores de feina, hi ha personal d’Endesa a cada cantonada afectada. El veïnat que té guals en aquests trams pot entrar en tot moment al garatge particular, sempre en sentit contrari al del carrer.

La companyia Endesa té a disposició de la ciutadania el telèfon 800 760 706 per a qualsevol consulta relacionada amb aquesta obra.

La urgència d’aquestes obres ve motivada pel fet que cal acabar el tram final de la reparació d’una línia important de la xarxa de subministrament que va sofrir una apagada el passat 10 de gener. Les obres permetran ara tornar a deixar com a alternativa la línia que es fa servir en aquests moments com a principal.