PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

30
Maig
2023

El Teatre Principal estrena un nou sistema acústic

L’actuació està cofinançada amb fons europeus Next Generation

El Teatre Principal estrena un nou sistema acústic

L’Ajuntament de Sabadell ha renovat el sistema de so del Teatre Principal. L’actuació ha permès millorar la sonorització de l’equipament cultural, de manera que ara els espectacles professionals de teatre, dansa i música compten amb un sistema de so d’alta qualitat per arribar a tot el públic. La inversió total del projecte és de 55.363,79 euros, dels quals un 68% prové de fons europeus Next Generation.

El nou sistema electroacústic té una gran varietat de funcionalitats tècniques  per donar resposta a les necessitats dels espectacles. Així, disposa d’equips d’amplificació per a tots els altaveus, un sistema ‘Frontfill’ de dos altaveus, una consola de mescla digital de fins a 40 canals d’entrada, 32 preamplificadors digitals de micròfon, 25 busos de mescla i 2 racks d’alta qualitat, entre d’altres. Tot aquest material ofereix una gran versatilitat a l’hora de sonoritzar les diverses tipologies d’espectacles. I tot això, garantint que el so arriba de manera òptima i homogènia a totes les localitats.

El sistema d’àudio del teatre no s’havia canviat des de la seva inauguració, l’any 2006. L’execució del projecte ha prioritzat, a més, causar el menor impacte visual possible a l’escenari. D’aquesta manera, la millora acústica i la modernització tecnològica no han afectat el caràcter històric de l’edifici.

nextgen

Categories Teatres, Urbanisme i Habitatge Tags inversions, Next Generation, obres