PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

05
Juliol
2018

El tram de carrer de Montllor i Pujal que toca al pavelló de Cal Balsach serà només per a vianants

Es dona resposta a una demanda veïnal històrica

El tram de carrer de Montllor i Pujal que toca al pavelló de Cal Balsach serà només per a vianants

L’Ajuntament de Sabadell ha aprovat el projecte de reurbanització del carrer de Montllor i Pujal, entre la carretera de Prats de Lluçanés i Marià de Bell-lloc per tal que sigui només per a vianants.

Aquesta és una demanda veïnal històrica i hi donem resposta amb un projecte consensuat que permetrà fer aparèixer un nou espai públic de gaudi i repòs alhora que pacifica el trànsit en una zona molt concorreguda

ha afirmat el regidor d’espai públic, Xavier Guerrero

L'Ajuntament ja va col·locar unes pilones en aquest tram per permetre l’ús ciutadà i impedir el pas de vehicles. Ara, aquesta actuació inicial serà definitiva amb la urbanització en un sol nivell del carrer i la plantació d’arbres col·locats amb una certa aleatorietat i amb grans escocells.

La zona propera a l'accés al teatre s'ha projectat perquè tingui un espai gran que permeti absorbir la quantitat de gent que pot acumular-se els dies de funció, i també d'espera. Per aquest motiu els escocells s'han alineat en aquesta zona i s'ha canviat la mida de les peces del paviment, creant dues zones d'espera amb bancs.

També s’ha previst reservar un espai per a l'aparcament del vehicle fúnebre a tocar amb l'església, sense arbrat ni escocells. En aquesta zona és col·locarà un gual per a vehicles. D'aquesta manera, a més de permetre l'accés a la plataforma única per aquest vehicle, i comptant amb el gual de vianants de l'altre costat de carrer, és garanteix l'accés per a manteniment i serveis.

Es preveu que les obres, que tenen un pressupost de 174.718 euros, comencin a principi de 2019.