PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

13
Novembre
2014

Els ajuntaments de Sabadell i Castellar del Vallès signen l’acord de delimitació dels seus respectius termes municipals

El procés de regularització del terme municipal s’inclou dins els treballs de revisió del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal

Els ajuntaments de Sabadell i Castellar del Vallès han signat avui dijous, 13 de novembre, l’acord de delimitació dels seus respectius termes municipals. L’acte ha comptat amb l’assistència, en representació del consistori sabadellenc, de l’alcalde Joan Carles Sánchez, i del 1r tinent d’alcalde, Josep Ayuso, i, per part del de Castellar, dels tinents d’alcalde de Territori i Presidència, Aleix Canalís i Pepe González, respectivament.

Els quatre representants han validat els treballs efectuats per una comissió formada per tècnics dels dos ajuntaments que han permès definir exactament els límits de l’àmbit territorials de cada municipi.

Des que el passat mes de gener l’Ajuntament de Castellar del Vallès va aprovar iniciar l’expedient per establir els límits del seu terme, ja s’ha signat l’acord de delimitació amb el municipi de Sant Llorenç Savall i, avui, amb el de Sabadell. Restaran pendents els de la resta de municipis limítrofs (Matadepera i Terrassa, amb qui ja s’està a punt de signar, i Sentmenat, municipi amb el qual es continuen els treballs tècnics).

El procés de regularització del terme municipal s’inclou dins els treballs de revisió del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. El punt de partida d’aquests treballs han estat unes actes de replanteig que daten del 1880.

Categories Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags Castellar del Vallès, delimitació municipis, espai públic, Sabadell, urbanisme