PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

15
Març
2021

Els camps de futbol d’Arraona-Merinals renovaran la gespa artificial

Els camps de futbol d’Arraona-Merinals renovaran la gespa artificial

Els camps de futbol d’Arraona Merinals comptaran amb gespa artificial renovada, després de més de 10 anys d’ús intensiu. La Junta de Govern Local ha aprovat avui de forma inicial el projecte de les obres de renovació del paviment actual, que va entrar en funcionament a mitjan 2010 i que ha exhaurit la seva vida útil.

Es preveu que els treballs comencin durant el període estival, quan l’activitat al camp serà mínima i durin uns 45 dies. El pressupost de les obres ascendeix a 272.320 euros.

El recinte esportiu dels Merinals està configurat per un camp de futbol 11, una zona d’entrenament adjacent a aquest, un camp de futbol 7, una grada i l’edifici de vestidors, oficines, serveis i bar. La superfície total del recinte és 13.442 m2 i de l’àrea d'actuació és 8.892,88 m2.

El camp 11 té unes dimensions de 105 x 63 metres i el de futbol 7 53x 29. La zona d’entrenament és una franja de 63 x 12 metres aproximadament. El projecte preveu els treballs de retirada de la sorra i el cautxú. Tot seguit es retirarà la gespa artificial existent i es revisarà l’estat de la subbase i si és necessari es realitzaran treballs de reparació de la planimetria. Així mateix, caldrà revisar la làmina de drenat existent per garantir la seva durabilitat.

Es procedirà al subministrament i instal·lació de la gespa artificial de 60 a 55 mm d'alçada, especialment dissenyada per a la pràctica de futbol, gràcies a la seva combinació de fils de polietilè d'alta densitat.

Per últim, es faran els marcatges d’ambdós camps de futbol, incloent els dos transversals de F7 en el camp gran, així com la col·locació de porteries i repàs de les xarxes dels parapilotes i de les reixes de les canals de recollida d’aigua.

L’actuació s’emmarca en la voluntat municipal d’adequar i millorar els equipaments municipals i incrementar la qualitat dels serveis per a la pràctica esportiva de la població en general. En aquest cas concret es dona resposta a la demanda d’ús de camps de futbol amb paviment de gespa artificial tant per a la pràctica de l’esport formatiu com de competició.

Categories Districtes, Esports, Urbanisme i Habitatge Tags camp de futbol dels Merinals, districte 5, gespa artificial