PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

10
Maig
2019

Els parterres del carrer de Francesc Bellapart s’enjardinen de nou

Se n’encarreguen els alumnes del cicle formatiu de Paisatgisme de l’Institut Castellar

Els parterres del carrer de Francesc Bellapart s’enjardinen de nou

Els alumnes del cicle formatiu de Paisatgisme de l’Institut Castellar s’encarreguen de refer l’enjardinament dels parterres del carrer de Francesc Bellapart, al barri de la Creu Alta, gràcies a un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sabadell i el centre educatiu. Els alumnes han fet també la proposta d’enjardinament.

La intervenció inclou la realització d’una zona de paviment, la remodelació de la xarxa de reg, així com la plantació de més de 500 noves plantes arbustives i vivaces. Entre les plantes que s’hi posaran destaca el roser silvestre, que acompanyarà altres espècies de baix consum d’aigua i que tenen especial interès per potenciar la biodiversitat dins de la trama urbana.

La intervenció es duu a terme als parterres del carrer de Francesc Bellapart, situats entre la carretera de Prats de Lluçanès i el carrer de Castellar del Vallès, els quals, com a conseqüència de la degradació de la vegetació existent, actualment es trobaven en mal estat.

Durant aquestes darreres setmanes ja s’han fet algunes actuacions prèvies, que han consistit a retirar l’arbrat degradat, a plantar-hi els arbres nous i a rebaixar el terreny existent.

Pràctiques curriculars a l’Ajuntament

L’any 2018 l’Ajuntament de Sabadell va acollir 89 estudiants en pràctiques curriculars, concretament 66 alumnes d’instituts de secundària i 23 alumnes de diferents universitats. Durant aquest primer quadrimestre de 2019, 31 alumnes ja han fet aquest tipus de pràctiques a l’administració municipal.

L’objectiu d’aquestes pràctiques és col·laborar amb les institucions educatives diverses per tal de contribuir a una major capacitació dels estudiants per a l’exercici de la seva professió i la integració en el món laboral.