PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

26
Gener
2022

Els treballs de millora de l’arbrat urbà avancen amb bon ritme

L’Ajuntament anticipa la plantació de 380 nous arbres, que se sumen als 784 de la primera fase

Els treballs de millora de l’arbrat urbà avancen amb bon ritme

El projecte de millora de l’arbrat urbà, que preveu plantar 1.164 nous arbres, continua amb bon ritme. L’Ajuntament ha decidit avançar la replantació de 380 unitats previstes, que sumades a les 784 de la primera fase, permetrà completar el pla de reposició.

Concretament, a partir d’aquest dimecres 26 de gener i durant aquesta setmana, es preveu iniciar els treballs previs a diferents carrers: Samuntada, Salvany, Brutau, Sol i Padrís, Ripoll, La Salut, Sant Jaume, Valentí Almirall, Coromines i Josep Renom. Durant les pròximes setmanes, els treballs continuaran en els districtes 1, 2 i 3, i s’allargaran fins a finals de març.

Aquest projecte afecta una vuitantena de carrers dels set districtes de la ciutat. L’objectiu d’aquest pla és la millora de carrers arbrats, la plantació d’arbrat viari en escocells que actualment es troben buits i la substitució d’exemplars que presenten problemes de seguretat o salubritat per espècies més idònies.

Pel que fa a la reposició de nous exemplars, s’han escollit espècies que s’adaptin millor al medi urbà i a la climatologia de Sabadell i que contribueixen a la biodiversitat. A més, també s’han tingut en compte factors estètics i d’identitat.

Aquests treballs de millora de l’arbrat formen part de l’estratègia “Sabadell Més Verda”, que agrupa diferents iniciatives en la línia de la sostenibilitat i que busca naturalitzar la ciutat.

Categories Parcs i Jardins, Urbanisme i Habitatge Tags Arbrat, parcs i jardins, Sabadell Més Verda, sostenibilitat