PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

09
Febrer
2024

Els treballs de senyalització dels passos de vianants del carrer d’Antoni Forrellad comportaran afectacions al trànsit a principis de setmana

Les actuacions consistiran en la col·locació de balises i es duran a terme els dies 12 i 13 de febrer

Els treballs de senyalització dels passos de vianants del carrer d’Antoni Forrellad comportaran afectacions al trànsit a principis de setmana

Sabadell continua reforçant la seguretat dels vianants amb la instal·lació de balises als passos de vianants ubicats al carrer d’Antoni Forrellad amb la plaça d’Espanya i el carrer Comte d’Urgell. Els treballs tindran lloc el 12 i 13 de febrer i comportaran afectacions al trànsit.

Dilluns dia 12 començaran les obres del carrer d’Antoni Forrellad, en direcció Barcelona. A les 09 h es procedirà als talls dels carrils i es treballarà en dues etapes, sempre deixant com a mínim un carril de circulació lliure. Es preveu que les actuacions acabin a les 20 h.

Les obres continuaran el dimarts, dia 13, amb el tall del mateix carrer però en direcció plaça d’Espanya. Es treballarà també en dues etapes, deixant un carril lliure per a la circulació de vehicles. Està previst que les obres comencin a les 09.30 h i finalitzin a les 20 h.

Categories Espai públic Tags Antoni Forrellad, passos de vianants