PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

04
abril
2019

En marxa, el concurs de projectes per rehabilitar de manera integral i innovadora el Mercat de Campoamor i l’entorn

Ara un jurat escollirà cinc de les idees que es presentin i els equips finalistes hauran d’elaborar una proposta tècnica

En marxa, el concurs de projectes per rehabilitar de manera integral i innovadora el Mercat de Campoamor i l’entorn

L’Ajuntament ha aprovat les bases del concurs de projectes per rehabilitar integralment el Mercat de Campoamor i millorar-ne els espais lliures de l’entorn. Un jurat escollirà cinc de les idees que es presentin i els equips finalistes hauran d’elaborar una proposta tècnica. D’entre aquestes cinc propostes, el jurat triarà la guanyadora, que serà l’encarregada de redactar el projecte definitiu.

El projecte té per objecte la transformació i creació d’un espai de centralitat a la zona sud de Sabadell, que millorarà la cohesió social i esdevindrà un espai innovador. Serà una oportunitat per a la millora comercial, urbanística i social del sector sud de la ciutat.

Les propostes idees que es presentin han de respondre a l’objectiu de reforçar una nova centralitat al barri i crear una plaça entre els equipaments del Mercat de Campoamor, el CAP Sud i l’Institut Ribot i Serra. A més, la rehabilitació integral del mercat tindrà un programa innovador amb usos lligats al projecte comercial, a les noves emprenedories, a la formació i a la inclusió social.

La valoració del concurs es farà prenent com a base criteris d’estructura urbanística, adequació al lloc, qualitat arquitectònica, propostes de distribució, sostenibilitat, eficiència i noves tecnologies.

Aquesta actuació està emmarcada dins l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integral Sabadell (DUSI). El pressupost del concurs de projectes i aquesta actuació està cofinançada pel Fons FEDER en un 50% i la resta, per l’Ajuntament de Sabadell

Aquest projecte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER