PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

18
Octubre
2018

En marxa, un qüestionari per ajudar a definir les polítiques d’habitatge a Sabadell de cara als propers anys

Responent-lo via telemàtica, a les oficines d’atenció ciutadana i també al carrer, la ciutadania podrà ajudar a completar el Pla Local d’Habitatge

En marxa, un qüestionari per ajudar a definir les polítiques d’habitatge a Sabadell de cara als propers anys

L’Ajuntament ha posat en marxa un qüestionari perquè la ciutadania subratlli els aspectes que més els preocupen en relació amb l’habitatge a Sabadell. Les propostes rebudes serviran per acabar de redactar el Pla Local d'Habitatge (PLH) que el consistori ha encarregat per mitjà d’Habitatges Municipals Sabadell (Vimusa) per al 2019-2024. Poden contestar-lo els sabadellencs i sabadellenques més grans de 14 anys fins al dimecres 31 d’octubre.

L’objectiu és recollir el màxim d’aportacions des de diferents fronts per ajudar a tenir una visió real i del moment de com es troba l’habitatge avui a la nostra ciutat. L'habitatge és un dret fonamental que afecta a tothom, per la qual cosa es considera important sentir veus diverses per tal que siguin tingudes en compte a l’hora de definir les polítiques locals futures que cal desenvolupar. L’enquesta fa preguntes relatives a la situació personal en relació amb l'habitatge, a les principals necessitats, el seu impacte social, el grau de coneixement dels serveis municipals, etc.  

Diferents maneres de respondre

El qüestionari es pot respondre mitjançant tres formes. D’una banda, via telemàtica al web Decidim. D’altra banda, en paper, a les urnes que hi ha a l'Oficina Local d'Habitatge (carrer de Blasco de Garay, 17) i a les oficines dels diferents Serveis d'Atenció a la Ciutadania (SAC).

Finalment, i com a tercera opció, Vimusa ha contractat 8 persones que, per equips i en diferents punts de Sabadell, han començat a animar la ciutadania a respondre el qüestionari al carrer mateix.

Categories Habitatge, Urbanisme i Habitatge