PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

13
Setembre
2021

En marxa una enquesta a peu de carrer per conèixer la realitat dels joves de la ciutat

L’enquesta forma part de l’elaboració del Pla Local de Joventut 2022-2025

En marxa una enquesta a peu de carrer per conèixer la realitat dels joves de la ciutat

Des de Joventut de l’Ajuntament de Sabadell s’està realitzant aquests dies una enquesta a peu de carrer a més de 600 joves de la ciutat, amb l’objectiu de conèixer de primera mà la realitat del col·lectiu per tal d’elaborar el Pla Local de Joventut 2022-2025.

Mitjançant 25 preguntes de respostes ràpides als joves d’entre 14 i 25 anys, es vol conèixer els seus interessos i aficions, el grau de participació en organització i entitats, l’ús que fan dels recursos disponibles a la ciutat, si en tenen coneixement, i què és el que hi troben a faltar, a banda de recollir dades sociodemogràfiques i totes les propostes de millora que es vulguin exposar.

L’enquesta s’està duent a terme del 7 al 21 de setembre als sis districtes de la ciutat, en horari de matí i tarda. Les persones que ho vulguin també poden participar a l’enquesta en línia que s’ha posat en marxa a través de la plataforma digital de participació de l'Ajuntament de Sabadell “Decidim”, on també s’estan recollint opinions i propostes dels i les joves.

D’aquesta manera, es vol recollir de la manera més ajustada les necessitats i mancances dels i les joves des de diferents punts de vista, tant culturals, com de formació, emancipació, etc. Aquesta serà una de les bases per elaborar el Pla Local de Joventut pels propers quatre anys, i amb el qual es defineix el full de ruta de les polítiques municipals en matèria juvenil i s’ordena i es planifiquen els recursos destinats a donar resposta al col·lectiu jove.

L’elaboració del Pla compta amb un procés participatiu integral i, més enllà d’aquesta enquesta, durant quasi bé un any s’estan portant a terme sessions participatives amb professionals de joventut, els diferents serveis municipals que treballen directament o indirectament amb joves, i sobretot, col·lectius i entitats juvenils, així com nois i noies directament.

Així, amb la informació recollida s’acabaran de definir els eixos de treball del Pla Local de Joventut 2022-2025, que es preveu aprovar abans que acabi l’any.

Categories Habitatge, Educació, Joves Tags Pla Local de Joventut