PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

06
abril
2021

Endavant l’adequació dels terrenys per construir el Pavelló Poliesportiu dels Merinals i l’Escola Municipal de Música

El Ple donarà compte de l’aprovació definitiva de la modificació del Pla Especial Urbanístic per desenvolupar aquests equipaments comunitaris

Endavant l’adequació dels terrenys per construir el Pavelló Poliesportiu dels Merinals i l’Escola Municipal de Música

El Ple municipal del mes d’abril es donarà per assabentat de l’acord de la Comissió Territorial d’Urbanisme de l’Arc Metropolità de Barcelona, de data 3 de febrer de 2021, pel qual s’aprova definitivament el Pla Especial Urbanístic per a l’adequació de dos solars municipals. Aquest tràmit permetrà tirar endavant els projectes per construir el nou Pavelló Poliesportiu dels Merinals, així com l’Escola de Música i els nous Jutjats, a l’Eix Macià.

Aquesta modificació del Pla Especial ordena els usos de dos àmbits diferents. El primer correspon al terreny delimitat pels carrer d’Hongria, de Malta, de Finlàndia i l’espai verd davant del carrer del Regne Unit, al barri dels Merinals. Aquí es construirà un nou poliesportiu per ampliar la cobertura de les necessitats de les entitats esportives de Sabadell. Tindrà una superfície de 5.124,21 m2 i serà el cinquè equipament municipal cobert (després del Pavelló d’Esports, els del Nord i el Sud, i Cal Balsach). A més, a la finca hi ha també una reserva de 15.462 m2 per a la implantació futura d’un institut de secundària i batxillerat.

El segon solar és l’illa delimitada per les avingudes de Francesc Macià, dels Paraires de Lluís Companys i la via Augusta, que actualment s’utilitza com a aparcament improvisat de vehicles. En aquest espai, de 15.844,8 m2, es podran desenvolupar els projectes de la futura Escola de Música i Conservatori, així com el nou edifici dels Jutjats.

Categories Districtes, Esports, Urbanisme i Habitatge Tags districte 4, districte 5