PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

11
Febrer
2015

Es reobre a la circulació el trànsit pel carrer dels Clavells, al Parc del Nord

Aquest matí, s’ha reobert al trànsit el carrer dels Clavells, que enllaça amb la ronda de Collsalarca vorejant el nou pavelló esportiu, a la zona del Parc del Nord. 

 

Cal recordar que l’any 2009 el carrer dels Clavells va quedar afectat per la construcció del pou d’atac de la tuneladora Sabadell, que va fer els dos túnels del perllongament de línea de FGC a la ciutat. El pou d’atac es va situar precisament al carrer dels Clavells, cruïlla amb la ronda de Collsalarca, i per darrere de les instal·lacions del camp de futbol de Ca n’Oriac.

Al llarg del darrer mes s’ha dut a terme la reurbanització de la zona, per poder reobrir el carrer a la circulació amb el traçat del vial, tal i com el era abans del 2009, ja que es va construir un traçat alternatiu, envoltant el pavelló del Nord, a causa de les obres dels FGC.

El nou carrer dels Clavells donava accés d’entrada i sortida al barri del Torrent del Capellà i també tenia un pas per a vianants, paral·lel a la façana lateral de la instal·lació esportiva.

Amb les obres d’urbanització, el carrer dels Clavells quedarà integrat en el plantejament del Parc del Nord.

Categories Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags carrer Clavells, espai públic, Parc del Nord, tuneladora, urbanisme