PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

22
Febrer
2023

Es reprenen les obres del carrer del Caucas

Amb els treballs es millorarà la mobilitat, es guanyarà espai per als vianants i es renovarà l’arbrat

Es reprenen les obres del carrer del Caucas

Aquesta setmana s’han reprès les obres d’urbanització del carrer del Caucas per tal de millorar la mobilitat de la via i guanyar més espai per als vianants, tot incloent també la renovació de l’arbrat. La represa arriba després que l’Ajuntament gestionés la incorporació d’una nova empresa contractista quan la primera adjudicatària va renunciar a portar a terme els treballs.

Amb les obres, el carrer del Caucas es convertirà en una via de sentit únic en direcció al carrer de l’Himàlaia. La vorera dels equipaments s’ampliarà 1,5 metres i es renovarà l’arbrat amb la plantació de 37 de nou per substituir els pollancres.

Amb motiu dels treballs, el recorregut de l’autobús en sentit nord es duu a terme pel carrer de l’Himàlaia, on hi ha habilitada una nova parada al tram entre el c. dels Apenins i el c. de la Forcada. Així mateix, i per tal de minimitzar molèsties i l’impacte de les obres en l’estacionament a la zona, el veïnat afectat podrà fer ús dels estacionaments addicionals que s’han habilitat en els entorns del camp de futbol.

Categories Districtes, Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags Carrer Caucas, Districte 3, Obres d'urbanització