PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

03
Febrer
2022

Finalitzen les obres de reforma de la Torre de la Serra d’en Camaró

S’ha realitzat un reforç estructural i accions en els forjats i l’escala interior

Finalitzen les obres de reforma de la Torre de la Serra d’en Camaró

La Torre de la Serra d’en Camaró ja està rehabilitada. Els treballs, que s’han acabat aquesta setmana, han consistit en el reforç estructural dels dos pilars de façana de planta baixa, actuacions als forjats i tasques a l’escala interior que comunica el primer pis amb el segon de l’edifici. Amb les obres, s’han pogut recuperar espais que es van haver de tancar fa un temps en detectar-se deficiències en l’estructura.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i el regidor del districte 5è, Eloi Cortés, han fet una visita a l’edifici ja rehabilitat. En paraules de l’alcaldessa

“la millora de la Torre respon a la voluntat de millorar els equipaments de la ciutat i, alhora, proporcionar a les entitats espais on puguin portar a terme la seva tasca en les millors condicions possibles”.

El pressupost destinat a l’actuació ha estat de 172.195 euros, i l’obra ha anat a càrrec de l’empresa Izer Ingeniería y Economía SL.

Ubicada entre els carrers Joan Boscà, Frederic Mistral i Joan Amades, al Districte 5è, La Torre acull actualment les seus de l’entitat Êthos i de l’Associació de Veïns de Serra d’en Camaró.

Amb la remodelació, s’avança en la millora dels equipaments de la ciutat i es proporciona a les entitats espais dignes on poder dur a terme la seva tasca.