PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

14
Novembre
2023

Finalitzen les obres de renovació dels jocs infantils de les places d’Ernest Lluch, dels Avets i de Sant Agustí

Els darrers 4 anys l’Ajuntament ha invertit més de 2 milions d’euros en les àrees de joc infantil d’arreu de la ciutat

Finalitzen les obres de renovació dels jocs infantils de les places d’Ernest Lluch, dels Avets i de Sant Agustí

L’Ajuntament ha finalitzat la renovació de les àrees de joc infantil de les places d’Ernest Lluch (al Parc de Catalunya), dels Avets (a Ca n’Oriac) i de Sant Agustí (a La Concòrdia). Els treballs han comportat una inversió de prop de 100.000 euros. D’aquesta manera es continua avançant en la millora de les zones de joc a tots els barris de la ciutat. Una línia de treball en la qual l’Ajuntament ha invertit més de 2 milions d’euros els darrers 4 anys.

Tal com remarca l’alcaldessa, Marta Farrés,

“continuem amb noves accions i avançant perquè les zones de joc infantil siguin també un element d’igualtat entre els infants i que tots els nens i nenes tinguin a prop de casa un espai on jugar en les millors condicions possibles”.

Els treballs a les places d’Ernest Lluch, dels Avets i de Sant Agustí han inclòs la renovació dels aparells de joc per guanyar en seguretat i funcionalitat. També s’han renovat els paviments de seguretat.

Els nous elements ofereixen un ampli ventall de propostes per a infants de diferents edats i habilitats, seguint criteris d’accessibilitat i inclusió per tal d’oferir possibilitats de joc a nens i nenes amb capacitats diverses.

Categories Districtes, Espai públic , Parcs i Jardins, Urbanisme i Habitatge Tags jocs infantils, parcs infantils