PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

17
Octubre
2022

Fira Sabadell guanya una plaça amb la urbanització i enjardinament de la part lateral de l’equipament

La Junta de Govern Local aprova inicialment el projecte d’obres

Fira Sabadell guanya una plaça amb la urbanització i enjardinament de la part lateral de l’equipament

La Junta de Govern Local ha donat avui el vistiplau inicial al projecte d’obres de reforma de la plaça del lateral de Fira Sabadell. Una actuació que té per objectiu urbanitzar i naturalitzar l’espai lliure qualificat de zona verda.

La intervenció, pressupostada en 395.929,68 euros, inclou obres de millora paisatgística, plantació de nou arbrat i la insta·lació de nou mobiliari i espais d’ombra. En el primer cas, la nova zona verda comptarà amb ondulacions i elevació del terreny amb el propòsit d’aïllar la zona de passeig i d’estada, del trànsit rodat.

El regidor Lluís Matas ha destacat que

“d’aquesta manera la qualitat de vida dels veïns i de la gent que passegi pel voltant de Fira Sabadell i dels residents al barri de Covadonga, millora substancialment”.

Els arbres i plantes arbustives nous permetran millorar la qualitat de l’espai lliure, amb zones d’ombra, i naturalitzar-lo alhora que servirà per mitigar l’efecte illa de calor.

El projecte també persegueix millorar les condicions per a l’activitat econòmica a Fira Sabadell i fer-la compatible amb l’activitat de la ciutadania.

Categories Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags Fira Sabadell, Gran Via, Gran Via-Ripoll