PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

27
Setembre
2021

Inici de la contractació que ha de permetre renovar i millorar el ferm de calçades i voreres de diferents vies públiques

El licitació aprovada avui per la Junta de Govern Local, compta amb un pressupost d’1.069.133,57 euros i un termini d’execució de 6 mesos

Inici de la contractació que ha de permetre renovar i millorar el ferm de calçades i voreres de diferents vies públiques

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’inici del procés de licitació que farà possible renovar i millorar el ferm de calçades i voreres de carrers diversos de Sabadell. El pressupost és de 1.069.133,57 euros i el termini d’execució total és de 4 a 6 mesos.

El projecte complet de renovació es divideix en dues parts: el lot 1, que serà per renovar els paviments de calçades, amb un pressupost de 448.978,73 euros; i el lot 2, adreçat a renovar el paviment de les voreres, que tindrà una inversió de 620.154,84 euros.

Al lot 1 hi ha vies públiques dels districtes 1, 2, 3, 5 i 6, com els carrers de Sant Joan, Doctor Puig, Colom, Ramon Llull, Josep Miquel o Feliu Elias, mentre que al lot 2 hi ha vies dels districtes 1, 2, 4, 5 i 6, com els carrers de la República, la Rosa, Pardo Bazán, Permanyer, el sud de la plaça d’Espanya o les carreteres de Prats de Lluçanès i Molins de Rei.

Aquest pla d’inversions per a la millora de ferms i voreres se suma a la dotació d’un milió d’euros anual adreçat al manteniment ordinari per al conjunt de la ciutat. En total, 2,1 milions d’euros en l’estratègia per posar a punt els carrers de Sabadell, tot garantint uns nivells de manteniment adequats per a tots els barris.

El fet de disposar d’aquests recursos permet reduir el temps de resposta de resolució del volum d’incidències de manteniment existents que es produeixen a voreres i calçades de les vies públiques. En aquest sentit, es tracta d’un instrument de gestió bàsic en l’estratègia de posar a punt els carrers de la ciutat, tot garantint uns nivells de manteniment adequats per a tots els barri.

Categories Espai públic Tags DISTRICTES, ferms, voreres