PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

21
Novembre
2022

L’adequació de la saboneria i del pati de la Casa Duran milloraran la integració de l’edifici a l’espai públic

La reforma permetrà acollir serveis per a la ciutadania, com ara la futura oficina de turisme

L’adequació de la saboneria i del pati de la Casa Duran milloraran la integració de l’edifici a l’espai públic

La Junta de Govern Local ha aprovat avui la licitació de les obres d’adequació de la Saboneria i del pati de llevant de la casa Duran. L’operació permetrà que aquest edifici protegit disposi d’un ús continuat i de serveis a la ciutadania i, a la vegada, permeti una integració més gran de la casa amb l’espai públic. 

Es pretén urbanitzar tot l’espai del pati existent per a ús de lleure, estada i repòs públic i adequar l’interior del cos d’edifici de la saboneria amb la realització dels tancaments practicables de fusteria exterior que manquen a les obertures de la porxada de la planta primera.

L’adaptació de l’edifici dotarà la casa de capacitat per oferir serveis. Es preveu que hi aculli la futura oficina de turisme de la ciutat. Al mateix temps, l’obertura del pati de llevant, tocant el carrer de Sant Joan, permetrà una millor integració de la casa a l’espai públic i un nou espai d’estada. El projecte preveu també dotar-hi l’enllumenat i mobiliari necessaris.

Les obres tenen un pressupost base de licitació de 166.358,19 euros, dividit en dos lots. Un que engloba l’edificació (amb un pressupost de licitació de 105.001,32 €) i un altre que recull les actuacions d’urbanització (amb 61.356,87 € de pressupost de licitació).

Categories Urbanisme i Habitatge Tags Casa Duran, Junta de Govern Local, millores, obres, urbanisme