PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

29
Juliol
2022

L’Ajuntament adjudica les obres per millorar l’accessibilitat dels vianants a l’Hospital Parc Taulí

Es reformarà la cruïlla del carrer de Sant Maties amb Gran Via

L’Ajuntament adjudica les obres per millorar l’accessibilitat dels vianants a l’Hospital Parc Taulí

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’adjudicació del contracte d’obres de reforma de la cruïlla Gran Via amb Sant Maties. Es tracta d’una intervenció que permetrà millorar l’accessibilitat dels vianants a l’Hospital Parc Taulí. L’empresa adjudicatària proposada és Infraestructures Serveis i Obres del Vallès, SL i el pressupost d’adjudicació, 182.816,48 euros.

La intervenció, que té un termini d’execució previst de 2 mesos, comportarà la supressió del pas de vianants soterrat situat a la cruïlla de la Gran Via amb el carrer de Sant Maties i la posterior urbanització d’aquest punt. Per tal que la ciutadania pugui arribar a l’hospital de forma segura, les voreres que hi donen accés tindran continuïtat. En aquest sentit, s’ha tingut en compte la millora de l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda.

Aquesta actuació, finançada amb fons Next Generation, està inclosa en el programa de transformació urbana de l’àmbit de la Gran Via – Ripoll, que pretén, entre altres objectius, fomentar l’accessibilitat i la connectivitat transversal. A banda d’aquest projecte, hi ha d’altres previstos a la zona de l’Artèxtil, l’Eixample i la coberta de ponts.