PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

13
Març
2017

L’Ajuntament adjudica les primeres obres per transformar l’Eix de Ponent

La Junta de Govern ha adjudicat avui les obres del carril bicicleta de la ronda de Ponent

La Junta de Govern ha adjudicat avui les obres del carril bicicleta de la ronda de Ponent. D’altra banda, també ha adjudicat els treballs per construir una rotonda a la cruïlla d’aquesta via amb la carretera de Terrassa i la rambla d’Ibèria, que forma part del projecte d’urbanització d’aquesta rambla. Els dos projectes permetran iniciar la transformació de l’Eix de Ponent, que connecta les places d’Espanya i del Mil·lenari.

Els treballs permetran construir un carril bici segregat a la ronda de Ponent, així com ampliar i millorar les voreres de la via. L’empresa Artífex Infraestructuras, SLU ha estat l’adjudicatària de les obres, que començaran a finals d’abril, amb un pressupost de 144.014,20 euros. Pel que fa a la rotonda, s’ha adjudicat a Romà Infraestructures i Serveis per 412.487,96 euros.

El tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Maties Serracant, ha afirmat que “aquests treballs són una de les prioritats del Govern municipal per millorar la mobilitat urbana, transformar un dels principals eixos de la ciutat i facilitar que el facin servir ciclistes i vianants per connectar millor els barris”. Serracant ha afegit que “la transformació de l’Eix de Ponent permetrà pacificar el trànsit i reduir l’emissió de contaminants, cosa que millorarà les condicions de la qualitat ambiental de la ciutat”.

 

Categories Urbanisme i Habitatge Tags Eix de Ponent, obres, urbanisme