PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

14
Març
2017

L’Ajuntament adjudica sis habitatges de lloguer a famílies que es troben en situació d’emergència residencial

En alguns casos estaven vivint en habitacions rellogades o reubicats en pensions

L’Ajuntament ha adjudicat avui sis habitatges de lloguer a famílies que es troben en situació d’emergència residencial. En alguns casos estaven vivint en habitacions rellogades o reubicats en pensions.

Es tracta de famílies amb necessitats residencials, a les quals s’afegeixen altres circumstàncies personals que fan impossible que puguin accedir al mercat ordinari.

Els pisos són del fons d’emergència municipal o cedits per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Estan distribuïts a diversos barris de Sabadell, com Torre-romeu, Can Llong, Can Rull o Campoamor.

Mesa de Valoració

La tasca de la Mesa de Valoració per a l’adjudicació d’habitatges per a emergències socials és prioritzar a quines famílies s’adjudiquen els habitatges disponibles, entre totes les sol·licituds rebudes. Ho fa seguint uns barems establerts, amb criteris objectius que tenen en compte les necessitats d’habitatge i les circumstàncies personals i familiars. En formen part diferents regidories municipals, entre les quals Habitatge i Acció Social.