CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

27
Novembre
2017

L’Ajuntament amplia l’àrea de gossos del parc del Nord

Serà 3 vegades més grossa que l’actual i tindrà uns 1.900 m²

Dimarts 28 de novembre començaran les obres d’ampliació de l’àrea de gossos del parc del Nord. És previst que el termini d’execució sigui d’un mes, amb un cost de 23.146,97 euros.

La proposta inclou ampliar l’àrea triangular de 650 m2 en una de tres vegades més gran i d’aproximadament 1.900 m2, formada per dos triangles disposats en L i que envolten en dos dels seus costats la tanca del recinte. L’àrea es dividirà en dues zones, unides entre si per unes portes. Una zona serà per a gossos petits i l’altra, per a gossos més grossos.

Així mateix, s’hi faran tres accessos, un per a cada punta i un altre al punt d’unió dels dos triangles. Es generarà un vestíbul en aquesta ròtula amb una doble porta, perquè no s’escapin els gossos. L’actuació inclou també la instal·lació de dues fonts, una per a gossos a l'interior del tancat i una altra per persones a la part exterior.

S’instal·laran també bancs, papereres i tota una sèrie d’elements formats per arquetes prefabricades de formigó i elements de fusta, per tal de propiciar un espai d’agility per als gossos. Finalment, també s’amplia l’enllumenat mitjançant una columna multifocus.

 

Categories Parcs i Jardins, Urbanisme i Habitatge Tags àrea de gossos, Parc del Nord, Parcs i jardins