PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

28
Novembre
2018

L’Ajuntament comprarà cable antirobatori per a 16 quadres que subministren electricitat a diversos carrers de Sabadell

La inversió tindrà un cost previst de 272.977,21 euros

L’Ajuntament comprarà cable antirobatori per a 16 quadres que subministren electricitat a diversos carrers de Sabadell

La Junta de Govern Local ha aprovat aquesta setmana iniciar el procediment de contractació de cable amb sistema antirobatori per a 16 quadres de protecció que subministren llum a diversos trams de vies públiques de Sabadell. La inversió tindrà un cost previst de 272.977,21 euros.

Aquest sistema antirobatori s’ha provat ja a diferents punts –com per exemple a la zona industrial de Sant Pau de Riu-sec– i ha resultat eficaç.

El robatori de cable elèctric ha esdevingut una autèntica xacra a la ciutat, per la qual cosa el Govern municipal ha decidit posar fil a l’agulla i fer una compra considerable de cable amb el nou sistema antirobatori, el qual dificulta molt més l’extracció i la fa molt improbable.

A més, en alguns d’aquests quadres, als indrets difícils de controlar pels veïns i també per la Policia, també s’hi instal·laran alarmes que connectaran amb la centraleta que la Policia municipal té a Cal Marcet i advertiran dels intents de robatori.

Xavier Guerrero, regidor d’Espai Públic, destaca

la voluntat d’aquest Govern de fer tot el possible per defensar el que és de tots. L’enllumenat públic és un servei bàsic que ens costa molts diners a atots els ciutadans. Val la pena destinar recursos importants a evitar que gent sense miraments ens robin a tots.

Ara, les empreses interessades tindran vint dies naturals per presentar proposicions, a comptar des de l’endemà de la publicació de l’anunci de licitació al Perfil del Contractant.