PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

05
Juny
2018

L’Ajuntament construirà vuit pistes de botxes a la plaça de la Llibertat

L’adequació costarà gairebé 190 mil euros

L’Ajuntament construirà vuit pistes de botxes a la plaça de la Llibertat

La plaça de la Llibertat, al barri de la Concòrdia, comptarà amb vuit pistes de botxes noves, que se sumaran a les quatre que ja hi ha.

Arran de les demandes veïnals per tenir unes pistes de botxes adequades al reglament actual, i atesa la gran quantitat de jugadors que les fan servir, arranjarem l’espai i farem les pistes noves,

afirma el tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez.

La plaça de la Llibertat és un gran espai pavimentat, ja que està situat majoritàriament sobre un aparcament soterrat. Hi ha àrees de jocs per a infants, alguns espais enjardinats i de repòs i un àmbit amb quatre pistes de petanca. El que es farà és adequar una superfície de 845,28 m2, que ara ocupen dos parterres en desús, per fer-ne les noves.

L’actuació consisteix a eliminar els dos parterres actuals i fer un recorregut de paviment de formigó fins a l’entrada a les pistes, on s’instal·larà l’equipament de joc, amb marcadors i penjadors d’acer galvanitzat. Es limitarà l’espai amb un tancament perimetral. A més, s'adaptarà l'enllumenat existent i es col·locarà nou mobiliari.

Al voltant de les pistes i dins el recinte tancat, els camins d’accés seran de sauló garbellat i compactat. També s’hi incorporarà una nova font a l’exterior.

La Junta de Govern va aprovar ahir la licitació d’aquestes obres, que tenen un pressupost de 189.283,02 d’euros.

Categories Parcs i Jardins, Urbanisme i Habitatge Tags botxes, parcs i jardins, plaça de la Llibertat