PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

12
Desembre
2022

L’Ajuntament contractarà una nova empresa per reprendre les obres del carrer del Caucas al més aviat possible

Els veïns i veïnes tornaran a tenir accés als guals de manera provisional

L’Ajuntament contractarà una nova empresa per reprendre les obres del carrer del Caucas al més aviat possible

L’empresa constructora encarregada de la reurbanització del carrer del Caucas ha patit incidències internes que han provocat l’aturada temporal de les obres. L’Ajuntament està treballant perquè aquest contratemps, aliè al consistori, causi el menor impacte possible en els veïns i veïnes i en el ritme previst de les actuacions.

Atesa la situació, i en funció dels terminis de la represa de les obres, l’Ajuntament tornarà a habilitar els accessos als guals, de manera provisional, fins que s’activin els treballs. A més d’això, els veïns i veïnes ja poden fer ús dels estacionaments addicionals que s’han habilitat en els entorns del camp de futbol. Pel que fa a les parades d’autobús i a les àrees d’aportació de residus, aquestes es mantindran en la seva nova ubicació.

Les actuacions de reurbanització que s’estan duent a terme inclouen convertir el carrer del Caucas en una via de sentit únic en direcció al carrer de l’Himàlaia. També suposaran una millora de la mobilitat, ja que la vorera dels equipaments s’ampliarà 1,5 metres. Finalment, es renovarà l’arbrat amb la plantació de 37 noves unitats per substituir els pollancres.

L’Ajuntament informarà mitjançant els canals oficials de qualsevol canvi que es produeixi en aquesta situació.

Categories Districtes, Mobilitat i transport, Urbanisme i Habitatge Tags Caucas, obres