PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

17
Febrer
2020

L’Ajuntament dobla la inversió anual per al manteniment de ferms i voreres

La Junta de Govern ha adjudicat el contracte per un valor de 2,2 milions d’euros per els propers dos anys

L’Ajuntament dobla la inversió anual per al manteniment de ferms i voreres

La Junta de Govern Local ha adjudicat avui l'expedient del contracte de reparació i manteniment de ferms i altres elements de les vies públiques de Sabadell. L’adjudicatari serà l’empresa Firtec, SAU per un import de 2.270.000 euros. Tindrà una vigència de dos anys, amb possibilitat de poder-lo prorrogar dos any més. Amb aquest contracte es dobla la quantitat anual prevista per als recursos per arreglar voreres i ferms, passant dels 647.500 per any i als 1.135.000 euros.

Aquest nou contracte permetrà reduir el temps de resposta de resolució del volum d’incidències de manteniment existents i les que es produeixin a voreres i calçades de les vies públiques.

És, així, un instrument de gestió bàsic en l’estratègia de posar a punt la ciutat durant els propers mesos, tot garantint uns nivells de manteniment adequats per a tots els barris de la ciutat.

A aquests recursos per al manteniment de ferms i voreres se sumarà un pla d’inversions per a la millora dels ferms a diferents zones de la ciutat.  Aquest  pla compta amb 2,2 milions d’euros i deferents actuacions, que es començaran a executar en els propers mesos.