PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

26
Juny
2020

L’Ajuntament engega una enquesta per conèixer els hàbits de la ciutadania en relació amb la mobilitat a Sabadell

Es trucarà a més de mil set-centes llars i els resultats permetran planificar la mobilitat dels propers 6 anys

L’Ajuntament engega una enquesta per conèixer els hàbits de la ciutadania en relació amb la mobilitat a Sabadell

L’Ajuntament posa en marxa una enquesta per conèixer els hàbits en relació amb la mobilitat a Sabadell abans i després de la pandèmia provocada per la COVID-19. Aquesta acció, que s’emmarca dins dels treballs de redacció del nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Sabadell (PMUS), començarà el dilluns 29 de juny i previsiblement durarà unes tres setmanes. L’enquesta es duu a terme amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

L’objectiu és conèixer els hàbits de desplaçament de la ciutadania, tant pel que fa a nombre de viatges en diferents períodes, com a tipus de mitjans del transport que s’han fet servir. Igualment l’enquesta pregunta sobre la potencialitat de canvi de mitjà de desplaçament i quins aspectes es consideren importants en relació amb mobilitat a la ciutat en el futur. Els resultats serviran per identificar les necessitats de mobilitat i per analitzar el desig de desplaçament en mitjans més sostenibles, de manera que aquesta informació ajudarà a planificar les actuacions que caldrà emprendre en els propers 6 anys, fins que es revisi el PMUS.

D’aquesta actuació se n’encarrega l’empresa Opinòmetre, que trucarà a 1.750 llars sabadellenques. El temps màxim per respondre-la és d’uns quinze minuts. A més, l’empresa posa a disposició dels ciutadans el telèfon gratuït 900 802 796 perquè si algú vol informació més específica o tècnica pugui saber-ne més.