PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

12
Gener
2021

L’Ajuntament fa treballs de manteniment i revisió dels passos inferiors de la Gran Via

S’hi duran a terme des del dimecres 13 fins al dijous 21, entre les 10 del vespre i les 6 del matí

L’Ajuntament fa treballs de manteniment i revisió dels passos inferiors de la Gran Via

Demà, dimecres 13 de gener, començaran els treballs de manteniment preventiu dels sistemes de drenatge dels diferents passos inferiors de vehicles de la Gran Via.

Consistiran en la neteja dels sediments dels pous, on s’acumulen les aigües pluvials, en la revisió de les bombes d’impulsió de l’aigua cap a la xarxa de clavegueram i en la supervisió de la instal·lació i els automatismes que fan funcionar aquests sistemes de drenatge.

Les feines es programen en horari nocturn per minimitzar les afectacions al trànsit. Així, començaran a les 10 del vespre i s’acabaran abans de les 6 del matí de l’endemà. 

El dimecres 13, a les 10 del vespre, es començarà pel pont 8 i el dijous es treballarà al pont 7. La setmana vinent, el dilluns 18 s’actuarà al pont 6, el dimarts 19 al pont 5, el dimecres 20 al pont 4 i el dijous 21, al pont 2.

Aquests treballs comportaran el tall de circulació de vehicles en els dos sentits del pas inferior en el qual s’estigui treballant i en el desviament dels vehicles per les calçades laterals respectives.