PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

29
abril
2022

L’Ajuntament i l’Associació de Veïns de la Creu Alta acorden la transformació del carrer Major

Els treballs preveuen la pacificació de la zona després de la petició de l’AVV de generar més espai per a vianants

L’Ajuntament i l’Associació de Veïns de la Creu Alta acorden la transformació del carrer Major

D’acord amb l’Associació de Veïns de la Creu Alta, amb qui s’ha mantingut una reunió aquest matí, el carrer Major transformarà la seva fisonomia i passarà a ser de plataforma única. En el transcurs de la trobada d’avui, que ha tingut lloc en el marc dels treballs de renovació, eixamplament i millora del tram del carrer Major, que es van iniciar fa pocs dies, s’ha presentat el projecte a l’AVV.

La proposta, que preveu pavimentar el carrer de manera que el ferm coincideixi amb el nivell de cota de la vorera, ha tingut bona acollida entre els assistents a la reunió, ja que permetrà pacificar l'espai per a vianants i farà que el barri guanyi un espai accessible adjacent a la plaça, el qual passarà a ser de prioritat invertida, garantint l’accés de vehicles a guals.

Així, el trànsit que fins ara ha circulat per aquest tram ho podrà continuar fent pel carrer de Lluís Carreras en direcció nord i sud. Durant els propers dies, els habitatges de l’entorn rebran un nou avís complementari al respecte.

Treballs constants de millora

El pla de reparació de ferms i voreres va començar treballs la segona quinzena de març i s’anirà actuant en diferents vies. En total s’allargarà uns sis mesos. Pel que fa a les voreres, a banda del carrer Major, s’hi està treballant als carrers de la República, de Jesús i a la plaça d’Espanya. El projecte inclou així mateix els carrers de la Rosa, Oliver, Bujaruelo, Pardo Bazán, carretera de Molins de Rei i ctra. de Prats de Lluçanès.

Respecte a la millora de ferms, es contemplen accions per reparar els carrers que presenten diverses patologies en el paviment de la calçada. S’hi inclouen els carrers de Feliu Elies, Llaberia, Mulleres, Pedraforca, Cadí, Albarrasí, Gibraltar, de la Vinya, las Navas, Antoni Gaudí, Fra Juníper Serra, Josep Miquel, Sant Pius X, Ramon Llull, Sant Sebastià, Sant Joan, Dr. Puig i Colom.