PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

10
abril
2018

L’Ajuntament informa desfavorablement la sol·licitud de llicència per instal·lar un tanatori a la rambla d’Ibèria

Així ho ha comunicat a la plataforma ciutadana Tanatori No i a l’Associació de Veïns de Gràcia

L’Ajuntament de Sabadell ha emès un informe desfavorable a la sol·licitud de llicència d’obres majors presentada el passat 2 de febrer per tal d’adequar l’edifici situat a la rambla d’Ibèria, 139 per fer-hi un tanatori. L’informe argumenta que la sol·licitud no disposa d’un estudi de detall que l’acompanyi. El consistori, ha donat al sol·licitant de la llicència un termini per tal que presenti les al·legacions que consideri oportunes.

Un cop analitzat el planejament urbanístic vigent, i d’acord amb la Modificació puntual del Pla General Municipal d’Ordenació (PGMO) de Sabadell en l’àmbit de la rambla d’Ibèria (MPG-3), per adequar aquest edifici per fer-hi un tanatori cal prèviament redactar un estudi de detall que reculli les condicions fixades per la MPG-3.

A més, l’edifici en qüestió –on fins ara es fabricaven estructures metàl·liques– es troba inclòs en el catàleg del Text refós del Pla Especial de Protecció dels Béns Arqueològics, Mediambientals i Arquitectònics de Sabadell (PE-122), amb un nivell de protecció volumètrica.

El tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez, va comunicar ahir l’estat de la qüestió als representants de la plataforma ciutadana Tanatori No i a l’Associació de Veïns de Gràcia. Fernàndez també va comprometre’s a tenir al dia els representants veïnals de cada novetat que pugui sorgir en relació amb aquesta qüestió.