PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

05
Agost
2022

L’Ajuntament inicia la neteja de la part dels terrenys ocupats del sector de Cifuentes que es va cremar al juliol

Paral·lelament a l’actuació, que es porta a terme de manera subsidiària, es continua amb el procés per endreçar tot l’àmbit i recuperar les parcel·les de titularitat municipal i de VIMUSA

L’Ajuntament inicia la neteja de la part dels terrenys ocupats del sector de Cifuentes que es va cremar al juliol

L’Ajuntament ha començat aquest divendres la neteja de la part dels terrenys ocupats al sector de Cifuentes afectada per un incendi al mes de juliol. L’acció, que abastarà uns 2.500 m2 pertanyents a tres parcel·les de titularitat privada, es portarà a terme de manera subsidiària per garantir-hi la seguretat i salubritat. Un cop feta, doncs, es reclamarà a la propietat que hi assumeixi el cost.

Amb la neteja que avui s’ha iniciat es retiraran les restes de les edificacions precàries d’auto-construcció i tot el material de rebuig i deixalles com neumàtics, runa, materials plàstics i altres elements, així com els tancaments de porcions de terreny realitzats amb materials diversos com ara tanques metàl·liques, lones, fustes, ferros, etc.

D’altra banda, l’Ajuntament continua endavant amb els tràmits legals i administratius per endreçar tot l’àmbit de terrenys ocupats i recuperar per a la ciutat les parcel·les de titularitat municipal. Aquests tràmits s’estan portant a terme en funció de les tres situacions que s’hi donen, ja que hi ha terrenys ocupats que són de l’Ajuntament, altres propietat de VIMUSA i altres de privats. D’aquesta manera es vol impedir el desenvolupament de construccions o activitats il·legals, prevenir riscos derivats d’aquestes activitats i evitar les molèsties que es generen al veïnat.

En aquest sentit, en paral·lel a tota la tramitació, en els darrers mesos s’han distribuït avisos explicatius de la il·legalitat de les ocupacions. També s’han tancat part dels accessos rodats i s’hi han instal·lat senyals de prohibició d’entrada i circulació a través dels camins de les zones ocupades (llevat dels vehicles d’emergència). També s’ha incrementat la vigilància a la zona i s’està en contacte constant amb el veïnat.

Categories Espai públic , Residus, Transició Ecològica, Urbanisme i Habitatge Tags Districte 4, districtes, neteja, residus