PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

17
Gener
2014

L’Ajuntament inicia la reparació d’un col·lector situat al carrer de les Tres Creus

El proper dilluns, 20 de gener, començaran les obres corresponents de renovació d'un tram de col·lector de clavegueram al c. de Tres Creus

El proper dilluns, 20 de gener, començaran les obres corresponents de renovació d'un tram de col·lector de clavegueram al c. de Tres Creus, entre els carrers de Bonavista i Ronda Orient.

Els treballs impliquen una sèrie d'actuacions de millora en el col·lector de clavegueram existent al carrer de Tres Creus, amb l’objectiu de solucionar diferents problemes de desgast en la estructura del mateix (solera, testers i volta) així com la construcció d'un nou pou de registre per l'accés al mateix.

Es preveu que les obres tinguin una durada aproximada d’un mes i diverses afectacions al trànsit, entre les quals destaquen:

-          El carril del carrer de les Tres Creus, entre Bonavista i Santiga, quedarà anul·lat.

-          Els guals de la zona afectada, el transport públic i els vehicles pesants tenen garantit l’accés en tot moment. La resta de vehicles hauran de fer les rutes alternatives que estaran degudament indicades.

-          Els vehicles que accedeixin al carrer de les Tres Creus des de la Gran Via, direcció Torre-romeu, seran desviats al carrer de Covadonga per enllaçar més endavant amb la ctra. de Torre-romeu.

-          Els vehicles que accedeixin a la ciutat provinents de Torre-romeu, direcció Gran Via, seran desviats pel camí de Can Quadres.