PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

06
Setembre
2021

L’Ajuntament instal·larà una tanca delimitadora de la via de Renfe a Can Llong

L’Ajuntament instal·larà una tanca delimitadora de la via de Renfe a Can Llong

La Junta de Govern Local ha adjudicat avui les obres de col·locació d’una tanca delimitadora de la via de Renfe a Can Llong, aproximadament en el tram situat entre els carrers de Budapest i de Copenhaguen. L’actuació té un termini de 2 mesos, amb un pressupost de 151.462 euros, i anirà a càrrec de l’empresa Serralleria Manser, SL.

L’espai de tancament objecte de l’adjudicació correspon al tancament de tram de vies del tren situades a banda i banda de la Plaça de Lisboa i té els seus límits per una banda el carrer de Budapest i per l’altre carrer de Copenhagen i Ronda de l’Oest

Es tracta d’un espai lineal de 1.241 metres de longitud situat a ambdós costats de la línia fèrria operada per RENFE de Saragossa a Barcelona per Lleida ( aproximadament al PK 339/861).

La col·locació de tanca limitadora de l’àmbit ferroviari estava prevista en el Pla Parcial de Can Llong. Aquesta tanca encara s’havia col·locat, al tram adjacent al carrer de Budapest, que es va posar amb motiu de la urbanització d’aquest carrer. També es va instal·lar tanca damunt de la llosa de la via del tren a la Plaça de Lisboa.