PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

11
Maig
2021

L’Ajuntament licita les obres de la plaça de la Fuensanta, al barri de Ca n’Oriac

Amb un pressupost de 380 mil euros, es preveu que l’actuació comenci després de l’estiu i duri uns 7 mesos

L’Ajuntament licita les obres de la plaça de la Fuensanta, al barri de Ca n’Oriac

La Junta de Govern Local ha aprovat avui la licitació del projecte d’obres que permetrà rehabilitar la plaça de la Fuensanta, al barri de Ca n’Oriac. El pressupost de licitació és de 379.112,81 euros i el termini d'execució previst és de 7 mesos. L’Ajuntament preveu que les obres podrien començar abans de l’estiu.

Aquest projecte permetrà transformar la plaça de la Fuensanta en un espai de nova centralitat a Ca n’Oriac, amb un caràcter de preferència per a vianants i amb limitacions de pas al trànsit rodat, tot garantint els accessos als aparcaments privats de la zona.

El projecte, presentat i validat amb entitats veïnals i ciutadania de l’entorn, preveu una reforma integral de l’espai, en plataforma única i pavimentació de llambordes de formigó, amb parterres triangulars que incorporaran part de l’arbrat existent i també arbres nous.

Per minimitzar la pèrdua de places d’estacionament, es preveu convertir el carrer de la Mola en una via de sentit únic, de sortida del barri, per permetre guanyar una línia d’aparcament en semibateria.

Les imatges del projecte es poden consultar a https://web.sabadell.cat/ca/?option=com_content&view=article&id=45220&Itemid=2018