PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

20
Octubre
2017

L’Ajuntament millora diferents parterres de la ciutat i substitueix uns jocs infantils al Vapor Buxeda

Hi haurà treballs a la cantonada entre el carrer de Domènech i Montaner i el passatge d’Ignasi Iglesias i al Mercat de Torre-romeu

El proper dilluns 23 d’octubre es preveu iniciar les obres de millora a diferents parterres de la ciutat, les quals s’han adjudicat a dues empreses diferents.

D’una banda, hi ha una actuació a l’espai públic de Domènech i Montaner cantonada amb passatge d’Ignasi Iglesias. L’actuació consistirà en retirar les soques, obrir rases i plantar-hi sis plàtans, a més de formar i plantar tres parterres amb diferents gramínies-vivaç.

Les obres s’han adjudicat a l’empresa AMBITEC, Servicios Ambientales, SAU, per un import de 20.910.26 € i estaran llestes en el termini d’un mes.

Neteja al voltant del Mercat de Torre-romeu

El mateix dilluns començaran també els treballs de neteja i manteniment dels parterres del perímetre del Mercat de Torre-romeu, al carrer de l’Anoia. El termini de les obres és d’una setmana i s’han adjudicat a CIPO SCCL per un import de 2.995,75 €.

Les obres consistiran en una primera intervenció per dur a terme tasques de neteja i retirada de terres inadequades i de material vegetal existent als parterres. Posteriorment es farà una aportació de terra nova i es buscarà una cota adequada per plantar-hi vegetació nova.

Jocs infantils a la plaça del Vapor Buxeda

D’altra banda, el dilluns 23  també es començarà a instal·lar una estructura de joc infantil a l’espai enjardinat del costat del Vapor Buxeda Vell, al carrer de Cervantes. L’actuació, que durarà uns deu dies, consisteix a substituir les estructures de joc que hi havia i que es van retirar recentment perquè estaven en mal estat i presentaven riscos per als usuaris. Una actuació semblant de substitució de jocs infantils es va fer al parc del Taulí aquest mateix mes.

 

Categories Urbanisme i Habitatge Tags barris, urbanisme