PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

30
Juny
2020

L’Ajuntament millora l’enjardinament dels parterres de les places de Llívia i de Montellà, al Districte 3

L’Ajuntament millora l’enjardinament dels parterres de les places de Llívia i de Montellà, al Districte 3

Aquest dies s’estan duent a terme les actuacions de millora de l’enjardinament dels parterres de les places de Llívia i de Montellà, totes dues al Districte 3. Consistiran a millorar l’enjardinament dels parterres, amb l’objectiu de millorar-ne l’aspecte ornamental i de contribuir a potenciar-hi la biodiversitat. Totes dues actuacions s’emmarquen en l’estratègia d’impuls Fem Barri, amb la qual es pretén recuperar uns nivells adients de manteniment i qualitat de l’espai públic a cadascun dels barris de la ciutat.

En aquest context també que al districte 3, s’estan fent els treballs per millorar els jocs infantils del parc de la Roureda, alhora que es preveuen millores a la plaça de la Participació Ciutadana, els carrers de Prullans i de Rialb.

Pel que fa al parterres de la plaça de Llívia es preveu plantar-hi diferents espècies de plantes d’arbustiva, amb especial interès per la seva floració i aspecte, que aniran acompanyades per uns gabions a diferents alçades i que es trobaran delimitades per una tanca perimetral metàl·lica per protegir-les.

A la plaça de Montellà, s’aprofitarà la vegetació que ja hi ha i se n’hi plantarà de diferent per contribuir a potenciar-hi la biodiversitat, a més de plantar-hi tres nous arbres Pyrus calleriana "Chanticleer".

Aquestes dues actuacions tindran una durada prevista d’una setmana.