PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

07
Març
2022

L’Ajuntament plantarà 238 arbres al districte 6

Continuen les actuacions de millora de l’arbrat urbà

L’Ajuntament plantarà 238 arbres al districte 6

El projecte de millora de l’arbrat urbà, que preveu plantar 1.164 nous arbres, continua amb l’inici de les actuacions en el districte 6. Concretament, a partir d’avui, es preveu iniciar els treballs a diferents carrers: de Concha Espina, de Pardo Bazón, de Josep Comas, de Goya, pg. d’Espronceda, de Fontanella, de Velázquez, de Manyans, rda. Pau Vila i Illa Sacra. En total, l’Ajuntament plantarà 238 unitats en aquesta zona, de les quals, el 50% es posaran ara, i el 50% a l’octubre, atès que s’aprofita l’estacionalitat.

Aquestes actuacions s’emmarquen en el projecte de millora de l’arbrat urbà, que afecta una vuitantena de carrers dels set districtes de la ciutat. L’objectiu d’aquest pla és la millora de carrers arbrats, la plantació d’arbrat viari en escocells que actualment es troben buits i la substitució d’exemplars que presenten problemes de seguretat o salubritat per espècies més idònies.

Pel que fa a la reposició de nous exemplars, s’han escollit espècies que s’adaptin millor al medi urbà i a la climatologia de Sabadell i que contribueixen a la biodiversitat. A més, també s’han tingut en compte factors estètics i d’identitat.

El projecte s’inscriu en la línia de potenciació i recuperació del “verd” com a element fonamental per a la sostenibilitat a la ciutat. Aquest és un dels eixos clau de l’actuació municipal, impregnant el conjunt d’actuacions i projectes de mandat. La reposició i millora d’arbrat als set districtes de Sabadell és un pas endavant clau per assolir aquest objectiu.

Categories Districtes, Sabadell 2030, Transició Ecològica, Urbanisme i Habitatge Tags arbrat, sostenibilitat