PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

26
Gener
2017

L’Ajuntament poda diferents arbres dels Merinals i en tala els exemplars malmesos

S’actuarà en una vuitantena d’arbres

El dilluns 30 de gener és previst que es comencin a podar i talar diferents arbres malmesos al Polígon dels Merinals. Aquesta actuació inclou tres casos diferents.

D’una banda, es durà a terme la poda habitual de manteniment, que consisteix a retirar branques seques, caigudes, trencades, mal orientades, creuades o que envaeixen un espai privat. En aquest cas s’actuarà en 48 exemplars.

En segon lloc, es tracta de la poda de brocada, que consisteix a retirar tot el brancam que ha brotat des de la darrera poda, que va tenir lloc ara fa un any. Es tallarà les branques fins a arribar a l’estructura primària de l’arbre. Principalment s’actuarà en moreres, per evitar que les mores fructifiquin a l’estiu. En aquest cas s’actuarà en 11 exemplars.

En tercer lloc, es talaran tots els arbres que es troben morts, els que estan en molt mal estat, les espècies no adequades per a aquests espais públics, com també les que generen molèsties, ja sigui a causa dels fruits que fan o a causa de malalties. En aquest cas s’actuarà en 20 exemplars.

L'empresa que durà a terme aquesta actuació és CIPO.

 

Categories Espai públic , Parcs i Jardins Tags arbres, barris, medi ambient, Merinals